fbpx

Strokovni tim

Tukaj smo zato,

da vam pomagamo!

Cilj naše ordinacije je čimbolj strokovni pristop k problematiki, ki jo obravnavamo. Seveda se je za doseganje takšnega cilja potrebno nenehno izobraževti. K sodelovanju večkrat povabimo različne strokovnjake. Veliko pozornost posvečamo dobri komunikaciji med pacientko in zdravnikom, kajti le tako je lahko zaupanje popolno, uspeh pri zdravljenju in obravnavi pa učinkovit. Nosilec dejavnosti in strokovna gonilna sila ordinacije je Doc. Dr. Damir Franić, dr.med., specialist ginekologije in porodništva.

GINEKOLOG

Doc. Dr. Damir Franić, dr.med., specialist ginekologije in porodništva

Dispanzer za žene sem ustanovil leta 1993 v Rogaški Slatini in sicer za potrebe celotne UE Šmarje pri Jelšah. Od leta 1997 sem zasebnik koncesionar. Ko sem urejal ordinacijo sem želel prostor, kjer se bodo ženske počutile prijetno, kjer bodo poleg brezhibne zdravstvene nege našle tudi zaupnega sogovornika, ki jih razume in jim je vedno pripravljen prisluhniti.

ginekologinja Dr. Maja Franić
GINEKOLOGINJA

Dr. Maja Ivanišević Franić, dr.med., specialistka ginekologije in porodništva

image0
medicinska sestra

Hedvika Verbajs

100%
KVALIFICIRANO OSEBJE
100%
ZADOVOLJSTVO PACIENTK
100%
ZAGOTAVLJAMO KAKOVOST

INDIVIDUALNI POSVETI IN OBRAVNAVA

STROKOVNO ZNANJE IN IZKUŠNJE

KVALITETNI CERTIFICIRANI PRIPOMOČKI

BREZPLAČNO SVETOVANJE IN PRVI OBISK

Ginekološko ordinacijo je v okviru ZD Šmarje pri Jelšah ustanovil dr. Damir Franić leta 1993. Od leta 1997 je zasebnik koncesionar. Ginekološka ambulanta je bila ustanovljena z idejo, da ponudimo celoten ginekološko porodniški program, kar je takrat pomenilo sodelovanje z sekundarnim centrom, to je bila SB Ptuj.

Individualni pristop vsaki posameznici je vedno bil naše vodilo, ne glede na pavšalen pristop trenutne zdravstvene zakonodaje, ki takšen pristop žal ne spodbuja dovolj. V naši ordinaciji zagovarjamo odkrit in argumentiran pogovor z vsako posamezno pacientko, kajti samo prava »empatija« in medsebojno zaupanje zagotavljata uspeh pri zdravljenju.

Potrebujete pomoč?

Naročite se pri nas!

Datum prvega obiska boste prejeli na vaš email naslov.

Pogosta

vprašanja

Za lažji potek našega dela ...

Vsem nam je skupno, da ne maramo čakanja, da želimo uslugo dobiti čim hitreje in kvalitetno. Vendar to tudi od nas samih zahteva določeno mero strpnosti in discipline. Pa poglejmo nekaj pravil, za katera vam bomo v naši ambulanti zelo hvaležni, če jih boste upoštevale: na pregled prihajajte ob naročeni uri ali nekaj minut prej, pred pregledom si pripravite kartico zdravstvenega zavarovanja ali dokumente, ki jih boste morda potrebovale ob obisku, morebitna vprašanja za zdravnika, ki bi jih morda pozabile si pred obiskom zapišite, utišajte ali izklopite mobilni telefon, pripravite si datum zadnje menstruacije, zaradi vaše higienske varnosti prihajajte na pregled v krilu ali ga prinesite s sabo, v naših kabinah za pripravo na pregled imate na voljo copate za enkratno uporabo. Na ta način boste sebi in drugim omogočile hitro in tekočo obravnavo. Bodite strpne, če se je pregled pred vami zavlekel. Nikoli ne veste kdaj boste več pozornosti potrebovale tudi same. Če vam predvideni termin pregleda ne odgovarja se prenaročite ali sporočite, da vas ne bo. S tem boste omogočile komu drugemu, da izkoristi vaš termin. Tudi tako lahko prispevate in zmanjšate čakalno vrsto!

V času epidemije koronavirusa vas prosimo, da upoštevate epidemiološka pravila (nošenje mask, razkuževanje rok in upoštevanje varnostne razdalje).

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.

Privacy Settings saved!
Nastavitve zasebnosti

Tukaj lahko nastavite, kateri piškotki naj se naložijo na stran.

Piškotki, ki so nujni za pravilno delovanje spletne strani in niso povezani z beleženjem podatkov.

Za nemoteno delovanje spletne strani so tehnični piškotki obvezni.
  • wordpress_test_cookie
  • wordpress_logged_in_
  • wordpress_sec

Zavrni vse piškotke
Sprejmi vse piškotke
Scroll to Top